DESPRE NOI

Cum ne pozitionam

Un loc, o comunitate unde siguranta inlocuieste grijile și relaxarea ia locul stresului. Un loc unde fiecare se poate retrage pentru o bine meritata odihna și recuperare, o lume unde acasa inseamna mai mult decat confortul unui camin cald, inseamna o familie extinsa, bucuria de a impartasi preocupari comune și povesti de viata cu alti oameni prietenosi, deschisi si dornici sa comunice.

Acest loc este ALTRA CASA FELICE, proiectul unor familii de medici si unor oameni tineri care inteleg necesitatile oamenilor in varsta si isi propun sa le ofere tot ce si-ar putea dori, exact cum ar face pentru proprii lor bunici. Ajunsi la varsta cand se pot retrage din tumultul vietii active, merita sa se bucure de tot confortul intr-un cadru elegant si adaptat perfect nevoilor lor. Toate intr-un cadru ideal in mijlocul naturii, la doi pasi de padurea Baneasa, aproape de toate avantajele capitalei, dar departe de zgomotul orasului.

Ce diferentiaza ALTRA CASA FELICE de alte camine este determinarea noastra de a indeplini nevoile aditionale ale familiei dumneavoastra. Programele individualizate permanent pentru fiecare rezident, designul prietenos usor accesibil si echipa medicala de un inalt grad professional ii vor ajuta pe cei dragi sa se simta confortabil in noua casa si sa redobandeasca increderea in fortele proprii si in cei din jurul lor.

Vreau detalii!